NEWSLETER November 2011

25.11.2011 15:13

 

Team CROWNLINE Newsletter                                November 2011

... promotion Crownline Boats

 Vážení priatelia,

 náš portál neustále prináša zaujímavé informácie týkajúce sa lodí Crownline. Majú zásadný vplyv na kvalitu všetkých poskytovaných služieb týchto lodí. Vieme, že pre vlastnú zaneprázdnenosť nemáte možnosť sledovať tieto informácie, ktoré sa viac či menej týkajú aj Vás, a preto Vám ich radi prinášame touto cestou v rámci zavedenia nového spôsobu podpory „...promotion Crownline Boats“.

 V súčasnosti na portály predstavujeme spoločnosti s následným ich hodnotením, ktoré sa venujú službám a predaju lodí Crownline. Samostatne budú uvedení predajcovia a samostatne ostatné firmy, ktoré sa venujú službám pre túto značku. Preto by bolo vhodné zaslať nám Váš profil (predstavenie sa), aby sme neuvádzali len samotný názov firmy. Jedná sa aj o istý spôsob propagácie Vašej spoločnosti. Akciu môžete sledovať na TU

V prípade záujmu o umiestnenie odkazu na Vašu spoločnosť (obrazový formát) na našom dynamicky rozvíjajúcom sa portály, ponúkame túto službu bezplatne, recipročne.

 Zároveň chceme Vašu pozornosť o. i. upriamiť na novú kategóriu, kde sa v tomto čase venujeme podpore predaja nových lodí TU. Vašej pozornosti by nemala uniknúť anketa týkajúca sa systému predaja v regiónoch EU.

 Ostatné informácie, ako vždy získate na našom portály www.crownline.sk

prípadne www.crownlineboats.sk

 Tešíme sa na dobrú spoluprácu

Team Crownline